Obecní fórum - návrh a nasazení webové aplikace - Hamouz, Ondřej; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Diplomová práce se zaměřuje na návrh a implementaci webové aplikace nazvané Obecní fórum. Cílem práce je vytvořit podnikatelský záměr pro tento projekt, návrh aplikace a prakticky ho implementovat, včetně nasazení na veřejný webhosting a uvedení k životu. Návrh aplikace se rámcově drží struktury metodiky MMDIS, která byla vytvořena na Katedře informačních technologií na Vysoké škole ekonomické v Praze. Implementace je provedena s využitím webových technologií PHP, HTML, CSS, JavaScript, AJAX.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses