Finanční analýza BAK stavební společnost, a.s. - Kadeřábková, Anežka (2014)
Předmětem této diplomové práce je finanční analýza BAK stavební společnosti, a.s., porovnání jejích výsledků mezi vybranými podniky a nástin možného budoucího vývoje firmy. Metodická část této práce obsahuje především teoretické definice finanční analýzy. Praktická část vychází z výročních zpráv výše uvedené společnosti a aplikace jejich dat do vzorců z metodické části. V závěru práce jsou hodnoceny výsledky, kterých společnost dosáhla.