Finanční analýza BAK stavební společnost, a.s. - Kadeřábková, Anežka; Staňková, Anna, 1951-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Předmětem této diplomové práce je finanční analýza BAK stavební společnosti, a.s., porovnání jejích výsledků mezi vybranými podniky a nástin možného budoucího vývoje firmy. Metodická část této práce obsahuje především teoretické definice finanční analýzy. Praktická část vychází z výročních zpráv výše uvedené společnosti a aplikace jejich dat do vzorců z metodické části. V závěru práce jsou hodnoceny výsledky, kterých společnost dosáhla.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses