Tvorba nových zákaznických skupin prostřednictvím sociálních médií jako tržní příležitost - Fabuľa, Július (2014)
Základom bakalárskej práce je priblíženie možností ako sa dajú využiť sociálne médiá pre podnikateľské účely. To opisuje prvá časť. V druhej časti je opísaný podnikateľský zámer voľnočasových aktivít pre seniorov.