Podnikání ve stomatologii ve Velké Británii na příkladu konkrétní stomatologické praxe - Antošová, Vlasta; Habrmanová, Blanka; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá podnikáním ve stomatologii ve Velké Británii na příkladu nejmenované stomatologické praxe, která se v současné době skládá ze tří stomatologických středisek. Cílem práce je zmapovat a popsat charakteristiky provozu stomatologických ordinací ve Velké Británii. V první části jsou s pomocí dostupné literatury vymezená teoretická východiska pro podnikání s důrazem na specifika stomatologie a regionu Velké Británie. Na tuto část navazuje část praktická, ve které jsou tato východiska uvedena v praxi a popisují skutečný průběh činností a procesů ve střediscích od zahájení podnikatelské činnosti Dr. Jane Smith, až po jejich fungování v dnešní době. K zpracování práce byla použita interní data sítě stomatologických středisek, doplněná o informace získané od majitelky a manažera firmy.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses