Vyhodnocení projektu financovaného z veřejných prostředků - Nicáková, Jana; Říčka, Tomáš; Hrůzová, Helena, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato práce je zaměřena na vyhodnocení projektu financovaného z veřejných prostředků. V práci byla popsána a rozebrána teoretická východiska pro projektové řízení. Byla také popsána specifika, se kterými se lze setkat při řízení měkkých projektů. Následně byla rozebrána možnost financování měkkých projektů z evropských strukturálních fondů. Praktická část navazuje na uvedená teoretická východiska a je zaměřena na vyhodnocení konkrétního neinvestičního projektu organizace Prostor plus o. p. s. Vybraný projekt byl zaměřen na podporu uplatnění lidí starších 50 let na trhu práce. Bylo vyhodnoceno, v čem byla organizace při řízení tohoto projektu úspěšná a naopak co by bylo možné do budoucna zlepšit.
Vedoucí práce: Tomáš Říčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses