Analýza filmového turismu v destinaci Český ráj - Talašová, Barbora; Tittelbachová, Šárka, 1957-; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá problematikou filmového turismu v Českém ráji. Stěžejní část práce je zaměřena zejména na analýzu Českého ráje jako místa vhodného pro filmový turismus a zhodnocení nabídky destinace v oblasti filmového turismu. Ke splnění cílů byla mimo jiné použita SWOT analýza a metoda benchlearningu. Výsledkem práce je zjištění, že potenciál pro rozvoj filmového turismu v destinaci Český ráj je, ale není využíván na maximum. Na základě analýz jsou předloženy doporučení na nové produkty filmového turismu, které by mohla organizace destinačního managementu na daném území nabízet.
Vedoucí práce: Šárka Tittelbachová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses