Stínové bankovnictví - Rašková, Jana; Blahová, Naďa, 1958-; Marková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá problematikou stínového bankovnictví. První část práce vymezuje, co to stínové bankovnictví je a s čím se v jeho souvislosti můžeme setkat. Jsou zde analyzovány třídy aktiv či nástroje používané jednotlivými entitami. V druhé části jsou popsané jednotlivé entity a aktivity stínového bankovnictví. V práci je analyzováno a diskutováno propojení mezi tradičním a stínovým sektorem či možné přínosy i rizika plynoucí ze stínového bankovnictví. Dílčí, závěrečnou částí práce je i shrnutí současného stavu regulace této oblasti.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses