Motivace zaměstnanců v organizaci - Vašková, Adéla; Stříteský, Marek; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem bakalářské práce je na základě provedené analýzy zjistit motivaci zaměstnanců u Policie České republiky. Řešení bude navrženo na základě výsledků získaných z provedené analýzy. Analýza je rozdělena do dvou částí. První část se zabývá motivačním programem podniku, který je analyzován na základě interních informací a ze zákona č. 361/2003 Sb., o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů. V druhé části je zjišťována motivace zaměstnanců na základě dotazníkového šetření, jehož výsledkem je zjištění vnímání preferencí zaměstnanců. Z analýzy vycházejí slabé a silné stránky motivace v organizaci, na kterou následně navazují návrhy a doporučení, které pomohou odstranit slabé stránky organizace.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses