Aplikace nových trendů řízení projektů na konkrétním IT projektu - Paduch, Jiří (2014)
V dnešní době se informační technologie stávají klíčovým prvkem, jak docílit konkurenční výhody nad svými konkurenty. Proto je důležité umět nejen přijít s novým a originálním řešením problému, ale také umět prosadit řešení u managementu a v neposlední řadě také implementovat řešení podle předem naplánovaných hodnot. Nedostatek flexibility a nízké procento dodržení naplánovaných hodnot u většiny projektů byly hlavní motivací pro napsání této diplomové práce. V první části představuje tato práce nový způsob, jakým by mohly firmy k dané tématice přistupovat, a v praktické části poté implementuje agilní řízení na konkrétní projekt.