Aplikace nových trendů řízení projektů na konkrétním IT projektu - Paduch, Jiří; Hrůzová, Helena, 1954-; Buřič, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
V dnešní době se informační technologie stávají klíčovým prvkem, jak docílit konkurenční výhody nad svými konkurenty. Proto je důležité umět nejen přijít s novým a originálním řešením problému, ale také umět prosadit řešení u managementu a v neposlední řadě také implementovat řešení podle předem naplánovaných hodnot. Nedostatek flexibility a nízké procento dodržení naplánovaných hodnot u většiny projektů byly hlavní motivací pro napsání této diplomové práce. V první části představuje tato práce nový způsob, jakým by mohly firmy k dané tématice přistupovat, a v praktické části poté implementuje agilní řízení na konkrétní projekt.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses