Důchodové reformy v programech politických stran v ČR - Vyšata, David; Izák, Vratislav, 1941-; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Důchodový systém se v mnoha zemích od 90. let 20. století dostává do složité situace kvůli stárnutí populace. Mnohé státy nutnou reformou prošly, ovšem v České republice bylo toto téma donedávna předmětem kosmetických změn a nekonečných diskuzí. Tato bakalářská práce se zabývá rozdíly mezi důchodovými systémy, vývojem v ČR a návrhy změn politických stran. Hlavním cílem bakalářské práce je porovnat jednotlivá řešení a zhodnotit II. pilíř důchodového systému.
Vedoucí práce: Vratislav Izák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses