Využitie IT pri operáciách amerických spravodajských služieb - Debnárová, Barbora; Klíma, Tomáš; Smutný, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Bakalárska práca sa zaoberá využitím informačných technológií americkými spravodajskými službami. Práca je rozdelená na tri časti: úvod do problematiky spravodajských služieb, analýza spôsobov, akými pri svojich operáciách využívajú informačné technológie a prepojenie informatiky s medzinárodnými vzťahmi. Cieľom je na základe prevedenej analýzy vyvodiť postavenie amerických spravodajských služieb a ich informačných technológií v medzinárodných vzťahoch a tiež určiť ďalšie oblasti, kde sú informatika a medzinárodné vzťahy úzko prepojené.
Vedoucí práce: Tomáš Klíma
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses