Administrativní náklady zadávání veřejných zakázek u vybraného okruhu veřejných zadavatelů - Hudečková, Veronika; Maaytová, Alena; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem této bakalářské práce je u šesti dotazovaných územních samosprávných celků vyčíslit výši celkových administrativních nákladů zadávání veřejných zakázek v roce 2013, specifikovat důvody vzniku těchto nákladů a navrhnout doporučení vedoucí k jejich snížení. Práce se skládá ze tří teoretických kapitol přibližujících problematiku veřejných zakázek, transakčních nákladů a územních samosprávných celků. Praktická část práce se zaměřuje na analýzu administrativních nákladů a předkládá doporučení k zefektivnění celého zadávacího procesu.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses