Analýza a návrh řešení optimalizace servisního procesu ve společnosti Analytical Medical Instruments s.r.o. (AMI s.r.o.) - Kolář, Michal (2014)
Práce je zaměřena na analýzu servisního procesu ve firmě Analytical Medical Instruments s.r.o. (dále jen firma AMI, s.r.o.), a následnou optimalizaci servisního procesu. Hlavním cílem práce je servisní proces analyzovat a navrhnout takové řešení, které by tento servisní proces optimalizovalo. První část práce je teoretická, obsahuje rešerši použitých zdrojů a metodik. Následně jsem popsal firmu AMI, s.r.o. Druhá část práce vychází ze stručného popisu organizace a funkcí firmy AMI, s.r.o. Dále je analyzován a zhodnocen servisní proces ve firmě AMI, s.r.o. V závěru práce je navrhnuto zlepšení technického vybavení servisního oddělení AMI, s.r.o. s kalkulací předpokládaných nákladů a úspor.