Návrh a implementácia prezentačnej vrstvy pre technický reporting v telekomunikačnej spoločnosti - Klaučo, Jakub; Novotný, Ota, 1971-; Bednárik, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Diplomová práca sa zaoberá implementáciou prezentačnej vrstvy na platforme technického reportingu v spoločnosti O2. V teoretickej časti práce, je okrem vymedzenia základných pojmov, popísaná problematika reportingu vrátane jeho špecifík v telekomunikačnom odvetví a jeho stavu v spoločnosti O2. Kapitola je ukončená zoznamom požiadaviek na riešenie prezentačnej vrstvy v oddelení Management and Reporting systems. V praktickej časti sú popísané, ohodnotené a porovnané grafové a tabuľkové nástroje, ktoré boli uvažované pre nasadenie v technickom reportingu. Praktická časť je zavŕšená zavedením vynovenej prezentačnej vrstvy do reportovacieho portálu využívaného v spoločnosti. Hlavným prínosom práce je funkčné riešenie novej reportingovej nadstavby.
Vedoucí práce: Ota Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses