Ponuka vybranej cestovnej kancelárie - Bačová, Kristína; Petrů, Zdenka, 1953-; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou cestovnej kancelárie Kudrna a hlavným cieľom práce je zhodnotenie jej ponuky na základe analýzy z rôznych hľadísk. V prvej kapitole sú definované základné pojmy súvisiace s činnosťou cestovných kancelárií. V druhej kapitole je predstavená samotná cestovná kancelária Kudrna, jej ponuka, doplnkové služby, ako aj formy propagácie. Záverečná časť sa venuje zhodnoteniu ponuky pomocou SWOT analýzy a obsahuje taktiež celkové zhodnotenie výsledkov bakalárskej práce.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses