Řízení ECM v rámci modelu řízení podnikové informatiky MBI - Malý, Jan; Pour, Jan; Pražský, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Práce je zaměřena na oblast ECM a její reprezentaci v referenčním modelu řízení podnikové informatiky MBI. Hlavním cílem je rozšíření zmíněného modelu o objekty spojené s ECM -- faktory popisující strukturu řešení, úlohy definující postup při jeho implementaci a vazby mezi těmito, ale i existujícími, objekty. Práce podrobně analyzuje přínosy, ale i rizika a problémy spojené s implementací daného řešení. Vzniklá metodika nabízí soubor nejlepších praktik pro implementaci ECM.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses