Návrh a implementace firemního intranetu na bázi Sharepoint 2013 - Nguyen, Hai Ha; Šedivá, Zuzana, 1961-; Kopecký, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato diplomová práce je zaměřena na problematiku návrhu systému Microsoft SharePoint Server 2013 v rámci zvolené firmy. Hlavním cílem této práce je identifikovat potřeby a požadavky konkrétní společnosti a následně navrhnout vhodné intranetové řešení postavené na platformě Microsoft SharePoint Server 2013. Těchto cílů bylo dosaženo rozborem různorodých zdrojů, dále pomocí konzultací s odborníky, a také díky praktickým zkušenostem samotného autora, získaných ve společnosti Algotech. Hlavním přínosem práce je pak zhotovení uceleného souhrnu problematiky a vytvoření vhodného návrhu řešení pro konkrétní organizaci. V diplomové práci se autor nejprve zaměřuje na charakteristiku pojmu Enterprise Content Management (ECM), v další části se pak zabývá analýzou jeho dostupných nástrojů na trhu. Ve finále provede autor analýzu požadavků konkrétní společnosti, na základě které doporučí optimální řešení.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses