Finanční analýza společnosti Hyundai Motor Manufacturing Czech, s. r. o. - Havlová, Tereza (2014)
Cílem diplomové práce je provedení finanční analýzy podniku Hyundai Motor Manufacturing Czech, s. r. o. v období od roku 2008 do roku 2012 se zaměřením na finanční stabilitu podniku. Teoretická část popisuje jednotlivé metody finanční analýzy, které jsou použity v praktické části.