Finanční analýza společnosti Hyundai Motor Manufacturing Czech, s. r. o. - Havlová, Tereza; Klečka, Jiří, 1966-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem diplomové práce je provedení finanční analýzy podniku Hyundai Motor Manufacturing Czech, s. r. o. v období od roku 2008 do roku 2012 se zaměřením na finanční stabilitu podniku. Teoretická část popisuje jednotlivé metody finanční analýzy, které jsou použity v praktické části.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses