Ekonomická analýza - Konkoľová, Karolína (2014)
Cieľom diplomovej práce je vypracovanie ekonomickej analýzy podniku Choceňská mlékárna s.r.o. Analýza sa bude skladať z analýzy okolia podniku a z analýzy finančnej situácie podniku. V závere bude podnik porovnaný s ďalšími podnikmi v odvetví. Bude použitá analýza PEST, Porterov model piatich síl, pomerové a absolútne ukazovatele, pyramidálny rozklad, súhrnné indexy hodnotenia podniku a metódy medzipodnikového porovnávania. V závere budú zhrnuté výsledky.