Ekonomická analýza - Konkoľová, Karolína; Klečka, Jiří, 1966-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cieľom diplomovej práce je vypracovanie ekonomickej analýzy podniku Choceňská mlékárna s.r.o. Analýza sa bude skladať z analýzy okolia podniku a z analýzy finančnej situácie podniku. V závere bude podnik porovnaný s ďalšími podnikmi v odvetví. Bude použitá analýza PEST, Porterov model piatich síl, pomerové a absolútne ukazovatele, pyramidálny rozklad, súhrnné indexy hodnotenia podniku a metódy medzipodnikového porovnávania. V závere budú zhrnuté výsledky.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses