Sestavení rozpočtu u konkrétní obchodní firmy s možnou návazností na japonský styl podnikání - Hlaváčková, Jana; Roun, Vlastimil; Boučková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato práce je zaměřena na přiblížení japonského způsobu řízení firmy neboli kaizen. Práce v sobě pojímá jak část teoretickou, tak část praktickou. V teoretické části je nástin změny obchodního odvětví v současnosti. Na to napojuje přiblížení pojmu kaizen a některých jeho principů. Praktická část obsahuje popis konkrétní obchodní firmy a její firemní struktury. Vybraný problematický okruh je popsán a je na něj aplikováno možné řešení pomocí kaizenu.
Vedoucí práce: Vlastimil Roun
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses