Využití metody ABC ve vybraném podniku - Kazhimova, Dina; Wagner, Jaroslav, 1977-; Brabec, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem této bakalářské práce je důkladný rozbor metody kalkulace jednotlivých výkonů spřiřazováním nákladů aktivitám, neboli tzv. Activity-based costing (ABC) a porovnání s tradičními metodami alokace nákladů. Zároveň, na základě znalostí shrnutých v teoretické části bakalářské práce budování modelu vypočtu nákladů v reálném podniku a porovnání s existujícím modelem, následné prokázání výhod a případně nedostatků obou metod.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses