Analýza systému hodnocení zaměstnanců - Marková, Petra; Palíšková, Marcela, 1961-; Neumannová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu systému hodnocení zaměstnanců ve vybrané společnosti. Cílem práce je identifikovat silné a slabé stránky systému hodnocení zaměstnanců a na základě zjištěných skutečností navrhnout vhodná řešení pro zefektivnění systému hodnocení. Teoretická část se zabývá základními teoretickými východisky, také personálními činnostmi, které souvisí s hodnocením zaměstnanců. V praktické části je prostřednictvím dotazníkového šetření zjišťováno, jak je vnímán systém hodnocení zaměstnanci. Na základě výsledků dotazníkového šetření jsou identifikovány zjištěné nedostatky stávajícího systému a jsou navržena opatření k zefektivnění systému.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses