Porovnání účetních a daňových odpisů dlouhodobého majetku - Staněk, Petr; Trnka, Michal; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na účetní a daňové odpisy dlouhodobého majetku, a to jak z hlediska platné české legislativy, tak i metodiky jejich výpočtů. První část práce se zabývá kompletními teoretickými znalostmi potřebnými pro správné určení dlouhodobého majetku a následné vypočtení účetních resp. daňových odpisů. Na souhrnném praktickém příkladu, který je obsahem druhé a třetí části, je znázorněna metodika postupu při odpisování.
Vedoucí práce: Michal Trnka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses