Analýza veřejné dopravy a komparace s osobní automobilovou dopravou v letech 2001 až 2011 ve vybraném okrese - Macháč, Richard; Květoň, Viktor, 1983-; Vochozková, Jacqueline; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Veřejná doprava prošla v uplynulých dvaceti letech velkými změnami. Teoretická část práce shrnuje dosavadní poznatky ohledně volby dopravního prostředku. Přidanou hodnotou této práce je podrobná analýza využívání veřejné dopravy ve vybraném okresu napříč demografickými ukazateli, jako jsou pohlaví a věk, a také sociologickými ukazateli, které zde reprezentují různé úrovně dosaženého vzdělání. Analyzována je rovněž nabídka spojů veřejné dopravy. Hlavní metodou, která je použita při zpracování dat, je klasifikační analýza dat.
Vedoucí práce: Viktor Květoň
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses