Proces implementace systému hodnocení pracovníků v renomované české pojišťovací společnosti - Svobodová, Klára; Lorencová, Hana; Kašparová, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Hodnocení zaměstnanců patří k aktivním nástrojům řízení lidských zdrojů a pracovního výkonu. Jeho důležitost ve vedení dnešních společností roste s tím, jak nabývá na významu role lidského kapitálu v rámci procesu intelektualizace. Hodnocení se tak stává důležitým prostředkem k dosahování a udržování politiky vysokého výkonu, produktivity a konkurenceschopnosti. Objektem diplomové práce je renomovaná česká pojišťovací společnost, která se v rámci zefektivňování svých procesů a systémů rozhodla změnit i systém hodnocení zaměstnanců. Cílem práce je tak zmapovat proces implementace této nové podoby hodnotícího systému. Na základě toho získá společnost zpětnou vazbu na provedení celé implementace a bude se moct do budoucna vyvarovat nedostatkům v procesu, které jsou v práci definovány. Zároveň je obsahem práce navržení optimalizačních doporučení do budoucna, které může společnost při dalších úpravách hodnotícího systému využít.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses