Affiliate marketing a analýza affiliate programu dané společnosti v ČR - Veselý, Jan; Procházková, Markéta; Sajko, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Podnikatelé a obchodníci vyžadují, aby finanční prostředky, které vkládají do reklamy, přinesly vždy kýžený efekt -- tedy nové zákazníky, objednávky, tržby. Přesně to umožňuje affiliate marketing. Cílem této diplomové práce je popsat affiliate marketing (druh výkonnostní reklamy na internetu) z pohledu obchodníka a dále zhodnotit, že je tato forma propagace vhodná pro konkrétní českou společnost. Nebude chybět ani návrh, způsob realizace a popis správy tzv. affiliate programu.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses