Finanční zhodnocení společnosti Prezenta Czech, s.r.o. s návrhem investiční realizace - Ryšavá, Romana; Kozáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Matějková, Lenka (2014)
Cílem diplomové práce je zhodnocení činnosti společnosti Prezenta Czech, s.r.o. a návrh investiční realizace. Posouzení finanční situace je provedeno pomocí vybraných ukazatelů finanční analýzy. Je tak získán reálný obraz o dosavadním podnikání společnosti. Dalším záměrem práce je pomoci společníkům firmy v rozhodnutí, jakým způsobem dále směřovat dodávky reklamních a prezentačních systémů, jelikož v současnosti řeší problém s nekvalitními dodávkami z Číny a se stále se prodlužující dobou dodání. Navazuje tedy rozhodnutí pro nákup tiskárny a způsob jejího financování
Vedoucí práce: Petra Kozáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: investice; finanční investování; podnikové investice; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; investments; financial investments; capital investments; financial analysis; master's theses