Poskytovatelé vývojových platforem v modelu PaaS - Staněk, Jan; Karkošková, Soňa; Nedzelský, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Hlavním cílem práce je práce je analýza platformních služeb se zaměřením na Rich Internet Application. Práce vysvětluje využité technologie a platformy pro vývoj aplikací v internetovém prohlížeči. Dále se zaměřuje i na srovnání dvou velkých konkurentů v oblasti Rich Internet Application. Dalším cílem práce je srovnat poskytovatelů celých vývojových platforem v modelu PaaS. Dále je v práci popsán Cloud Computing, jeho definice, budoucnost, historie a modely. V práci je obsaženo vysvětlení co to je Rich Internet Application, jejich výhody, využití a popis jednotlivých zástupců.
Vedoucí práce: Soňa Karkošková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses