Vývoj bytové a domovní výstavby ve Středočeském kraji v období 1995 - 2012 - Vycpálková, Barbora (2014)
Bakalářská práce se zabývá domovní a bytovou výstavbou na vybraném území Středočeského kraje. Analyzuje vývoj domovního a bytového fondu v souvislosti se suburbanizací. Zaměřuje se především na ukazatele výstavby, jako je počet zahájených a dokončených bytů, struktura fondu a intenzita bytové výstavby. Na základě získaných dat jsou regiony na úrovni správních obvodů obcí s rozšířenou působností rozděleny do tří kategorií dle sledované intenzity v celém časovém období.