Vývoj bytové a domovní výstavby ve Středočeském kraji v období 1995 - 2012 - Vycpálková, Barbora; Krejčová, Nikola, 1974-; Tomešová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce se zabývá domovní a bytovou výstavbou na vybraném území Středočeského kraje. Analyzuje vývoj domovního a bytového fondu v souvislosti se suburbanizací. Zaměřuje se především na ukazatele výstavby, jako je počet zahájených a dokončených bytů, struktura fondu a intenzita bytové výstavby. Na základě získaných dat jsou regiony na úrovni správních obvodů obcí s rozšířenou působností rozděleny do tří kategorií dle sledované intenzity v celém časovém období.
Vedoucí práce: Nikola Krejčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses