Analýza marketingových aktivit hudebního festivalu Colours of Ostrava - Findejsová, Denisa; Pešek, Ondřej; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Předmětem bakalářské práce je "Analýza marketingových aktivit hudebního festivalu Colours of Ostrava". Cílem teoretické části je představit marketingové aktivity a komunikační prostředky hudebních festivalů obecně. Cílem praktické části je pak aplikovat jednotlivé marketingové aktivity a komunikační prostředky přímo na hudební festival Colours of Ostrava a vyhodnotit jejich efektivitu a vliv na rozhodování spotřebitelů. Stejně tak analyzovat spokojenost návštěvníků a zjistit, čím je ovlivněna. Za těmito účely byl proveden marketingový výzkum, který je součástí praktické části této bakalářské práce.
Vedoucí práce: Ondřej Pešek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses