Zakladatelský finanční projekt kavárny - Lešniovská, Tereza; Vávrová, Hana, 1970-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této bakalářské práce je sestavení zakladatelského finančního projektu pro společnost Kino Káva s.r.o. V teoretické části jsou představeny základní pojmy týkající se podnikání, postup strategické a marketingové analýzy, zásady finančního řízení, cenová kalkulace, struktura majetku a kapitálu, problematika daní, zakladatelský rozpočet a poměrové ukazatele hodnotící zdraví podniku. V praktické části je nejdříve společnost představena, následuje analýza mikrookolí a makrookolí a poté se zaměřím na marketingový mix. Dále je sestaven zakladatelský rozpočet ve třech variantách -- realistické, optimistické a pesimistické vždy pro první tři roky podnikání. V závěrečné části jsou jednotlivé varianty zhodnoceny na základě účetních výkazů a poměrových ukazatelů.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses