Analýza společnosti Aqua Angels EUROPE s.r.o - Bláhová, Kateřina; Procházková, Markéta; Sankot Kováčová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem diplomové práce je reálné vyobrazení podnikání firmy Aqua Angels EUROPE s.r.o. -- stručný popis jednotlivých oblastí v rámci firmy, know-how, zhodnocení produktů v rámci sortimentu, cenotvorba a náhled do systému distribuce a významu prodejního personálu ve firmě. Autorka práce se podrobněji zaměřuje na jednotlivé marketingové aktivity této malé firmy a na zhodnocení jejich efektivnosti. Dále si práce klade za cíl konkurenční srovnání v rámci českého trhu s balenými vodami a vyhodnocení povědomí o značce a její positioning mezi spotřebiteli. Základní hypotézou je nízké povědomí o značce Aqua Angels mezi spotřebiteli kvůli nemasovosti marketingových aktivit značky a úzké cílové skupině a pesimistický pohled na dodržování pitného režimu české populace. Součástí této diplomové práce je také celkové zhodnocení současné situace firmy Aqua Angels EUROPE s.r.o. a návrh vhodných realizovatelných řešení v oblastech, kde jsou determinovány nedostatky.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses