Analýza železničního spojení Kladenska s Prahou - Škripko, Jindřich; Mervart, Michal, 1977-; Filip, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato bakalářská práce analyzuje současný stav železničního spojení Kladna s Prahou. Účelem práce je zhodnotit uvedené železniční spojení z celkového hlediska i z pohledu jednotlivých obcí, najít vyskytující se problémy, odhalit jejich příčiny a navrhnout možná řešení. Teoretická část shrnuje poznatky o železniční a veřejné dopravě. Praktická část aplikuje tyto poznatky na zkoumanou trať a dále se zabývá jednotlivými obcemi podél trati a jejich spojením s Prahou. Obsahem práce je taktéž vyhodnocení nejnovějšího přepravního průzkumu na sledované trati.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses