ALTERNATÍVY A DOPADY PRIPRAVOVANÝCH REFORIEM NA SYSTÉM VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA V ČESKEJ REPUBLIKE - Kutlák, Štefan; Krebs, Vojtěch, 1950-; Ševčíková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Predkladaná diplomová práca analyzuje aktuálne reformné opatrenia ministra zdravotníctva MUDr. Svatopluka Němečka, MBA a kritizuje ich dopad na dlhodobú stabilitu avyrovnanosť financovania zdravotníctva vČeskej republike. Na základe komparácie aanalýzy reforiem zdravotníctva vUSA a Holandsku avsúvislosti s technologickými trendmi prináša návrhy koncepčných riešení, ktoré majú pomôcť k smerovaniu vytvoriť dlhodobo stabilný a moderný systém verejného zdravotníctva v Českej republike.
Vedoucí práce: Vojtěch Krebs
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses