Systém podpory prodeje sportovních dat - Keřka, Marek (2014)
Cílem diplomové práce je průzkum existujících formátů souborů pro přenos dat přes počítačovou síť. Zvolit jeden z porovnávaných formátů souboru a vytvořit strukturu souboru pro přenos sportovních dat. Posoudit struktury souborů od existujících dodavatelů sportovních dat a vytvořit vlastní strukturu. Porovnat možné způsoby distribuce vytvořených datových souborů a udělit doporučení pro implementátory služby.