Systém podpory prodeje sportovních dat - Keřka, Marek; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Koudela, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cílem diplomové práce je průzkum existujících formátů souborů pro přenos dat přes počítačovou síť. Zvolit jeden z porovnávaných formátů souboru a vytvořit strukturu souboru pro přenos sportovních dat. Posoudit struktury souborů od existujících dodavatelů sportovních dat a vytvořit vlastní strukturu. Porovnat možné způsoby distribuce vytvořených datových souborů a udělit doporučení pro implementátory služby.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses