Analýza odvětví automobilového průmyslu v Německu - Buriánek, Tomáš; Veselá, Jitka; Derner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce na téma "Analýza odvětví automobilového průmyslu v Německu" je zaměřena na aplikaci metod fundamentální analýzy na 5 vybraných německých společností, obchodovaných na Deutsche Börse. První kapitola práce se zaobírá aktuální makroekonomickou situací a jejími dopady na akciové kurzy. Druhá část je zaměřena na přípravu vstupních dat, především požadované výnosové míry a temp růstu firemních fundamentů, a specifikaci oceňovaných titulů a jejich charakteristik. Třetí kapitola je věnována jednotlivým modelům fundamentální analýzy a jejich použití pro sledované společnosti. Hlavním výstupem práce je odhad vnitřních hodnot akcií a tvorba investičního doporučení k jednotlivým titulům a jejich vzájemné porovnání.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses