Návrh implementace systému managementu CSR ve vybrané společnosti. - Borovcová, Julie (2014)
Diplomová práce se zabývá tématem společenské odpovědnosti a možnostmi implementace tohoto konceptu podle vybraných norem a standardů. Cílem práce je navrhnout konkrétní postup implementace systému managementu CSR ve vybrané společnosti nábytkářského průmyslu. Dílčí cíle spočívají v provedení důkladné analýzy a vyhodnocení současných CSR aktivit společnosti a dále v navržení konkrétních aktivit, které lze v rámci popsaného postupu implementace zrealizovat. Práce je rozdělena na část praktickou a teoretickou. Teoretická část byla vypracována na základě shrnutí informací z odborné literatury. Praktická část vznikla díky konzultaci a rozhovorům se zaměstnanci vybrané organizace. Závěrečná vyhodnocení a návrhy byly vypracovány za pomoci srovnání teoretických poznatků a zjištěných informací.