Vyhodnocení zpráv o společenské odpovědnosti dle modelu hodnocení Národní ceny ČR za CSR ve vybrané společnosti. - Černá, Kateřina; Plášková, Alena, 1949-; Hykš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem diplomové práce je zhodnotit úroveň reportingu o společenské odpovědnosti společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. podle modelu hodnocení Národní ceny ČR za CSR, tj. metodikou KORP, a zjistit tímto její silné stránky a slabá místa. Na základě toho poté práce poskytuje doporučení a náměty ke zlepšení do budoucnosti, které mohou pomoci Plzeňskému Prazdroji, a.s. nejen k možnosti zapojení se a získání Národní ceny ČR za CSR. Celá práce se snaží poskytnout společnosti nový pohled nezávislého hodnotitele na její společenskou odpovědnost dle jiné metodiky hodnocení CSR, než uplatňuje, a otevřít jí tímto nové možnosti.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses