Dlouhodobá nezaměstnanost v České republice. - Štěrbová, Adéla; Pavelka, Tomáš, 1975-; Rusmichová, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na vývoj dlouhodobé nezaměstnanosti v České republice. První část této práce se zabývá teoretickým vymezením nezaměstnanosti a dlouhodobé nezaměstnanosti a pojmů s nimi spojených. Praktická část se zaměřuje na analýzu dlouhodobé nezaměstnanosti z regionálního hlediska a z hlediska vzdělanosti obyvatel, a dále na nalezení efektivních způsobů řešení dlouhodobé nezaměstnanosti.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses