Zabezpečení prosperity firmy Novohradské hory, s.r.o. - Šmíd, Jan; Svobodová, Hana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Mejdrech, Vlastimil, 1956- (2014)
Diplomová práce je zaměřena na zajištění prosperity zemědělské firmy Novohradské hory s.r.o. V teoretické části jsou popsány použité metody interní a externí analýzy (PESTEL -- MAP, ETOP, Kauzální analýza, KFÚ), metody zaměřené na vnitropodnikovou logistiku (Skladové kapacity, Sankeyův diagram,) a hodnocení investice (ROI, doba návratnosti). Praktická část řeší tři hlavní oblasti -- analýza firmy, sklady a parkovací plocha, zavedení zooterapie do portfolia činností
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: podnikový management; strategický management; logistika (management); management [obor dipl. práce]; diplomové práce; industrial management; strategic planning; business logistics; master's theses