Veřejný prostor jako nedílná součást infrastruktury města na příkladu Hradce Králové - Sedláčková, Lucie; Kouba, Vojtěch, 1983-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá veřejným prostorem v Hradci Králové, hlavními aktéry ovlivňujícími podobu veřejného prostoru a jeho uživateli - obyvateli města. Práce popisuje urbanistický vývoj města, provedené realizace ve veřejném prostoru a nejvýznamnější pořádané události. Prostřednictvím dotazníkového šetření zjišťuje míru participace obyvatel města na těchto událostech, oblibu vybraných veřejných prostor a změny v jejich vnímání a shromažďuje doporučení občanů v této oblasti, jež konfrontuje s vyjádřeními Magistrátu města Hradec Králové a ekonomickými parametry případných realizací ve veřejném prostoru. Práce vyúsťuje v obecná doporučení pro rozvoj veřejného prostoru v Hradci Králové i v jiných městech.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses