Analýza daňových systémů vybraných rozvojových zemí - Přikryl, Jiří; Láchová, Lenka, 1959-; Kouba, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se věnuje daňovým systémům vybraných rozvojových zemí a to především z pohledu potenciálního investora. Pojednává o teoretických aspektech rozvojových zemí, jejich ekonomik a naznačuje také význam přímých zahraničních investic. Ve své hlavní části se zabývá daňovými systémy Indie, Vietnamu a Filipín, s cílem jejich analýzy, deskripce a vzájemné komparace. Celá práce má za cíl přiblížit daňové podmínky ve vybraných zemích možným investorům a na základě komparace daňových systémů mezi sebou a přihlédnutí k přímým zahraničním investicím doporučit nejvhodnější zemi pro investování.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses