Podnikateľský plán - Vrábel, Martin (2015)
Cieľom diplomovej práce je vytvoriť dokument, ktorý preukáže životaschopnosť a ekonomickú racionalitu podnikateľského zámeru vytvorenia prevádzky potravín Večerka Hvězda. Diplomová práca sa člení na dve hlavné časti. Prvou časťou práce je teoretická časť, v ktorej sú definované všetky hlavné pojmy z oblasti podnikania, právnych foriem a samotnej štruktúry podnikateľského plánu. Praktická časť práce pozostáva z konkrétneho podnikateľského plánu, kde nájdete podrobné informácie o spoločnosti, popis podnikateľskej príležitosti, analýzu prostredia, konkurencie a rizík, finančné spracovania a zhodnotenie celého podnikateľského zámeru.