Podnikateľský plán - Vrábel, Martin; Klečka, Jiří, 1966-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cieľom diplomovej práce je vytvoriť dokument, ktorý preukáže životaschopnosť a ekonomickú racionalitu podnikateľského zámeru vytvorenia prevádzky potravín Večerka Hvězda. Diplomová práca sa člení na dve hlavné časti. Prvou časťou práce je teoretická časť, v ktorej sú definované všetky hlavné pojmy z oblasti podnikania, právnych foriem a samotnej štruktúry podnikateľského plánu. Praktická časť práce pozostáva z konkrétneho podnikateľského plánu, kde nájdete podrobné informácie o spoločnosti, popis podnikateľskej príležitosti, analýzu prostredia, konkurencie a rizík, finančné spracovania a zhodnotenie celého podnikateľského zámeru.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses